• Homepage Compett

Demo BAG plug-in

Vorig jaar is COMPET&T uitgebreid met de zogenaamde BAG plug-in. De BAG, is een overheidsregistratie van alle panden in Nederland. De BAG bevat enkele administratieve gegevens over deze panden, alsmede de geografische coördinaten.

Met behulp van de BAG plug-in kunnen deze administratieve gegevens worden geraadpleegd, en worden de panden gepositioneerd op de topografische kaart van Nederland. Een unieke eigenschap van de BAG plug-in is dat deze een koppeling kan leggen tussen de geografische gegevens (in de BAG) en de persoonsgegevens (in de GBA). Dat maakt heel nieuwe inzichten mogelijk.

Vandaag is op onze website een demonstratiefilmpje geplaatst, dat in een paar minuten duidelijk maakt wat er met de BAG plug-in mogelijk is. Het is beslist de moeite waard om daar kennis van te nemen. Bij het bekijken van de film adviseren wij u de HD-optie onderaan het scherm aan te zetten. 

Als u de BAG plug-in zou willen toevoegen aan uw COMPET&T serviceovereenkomst volstaat een telefoontje (040-2434300) of een mailtje (info@vertrouwdverbonden.nl)  om dat snel te regelen.  De geringe kosten die er mee gepaard gaan zullen het probleem niet zijn.