• Homepage Compett

Tribune bijeenkomst en voortgang COMPET&T 2.0

COMPET&T 2.0, de geheel nieuw ontwikkelde opvolger van de huidige “paarse” en “grijze” versie van COMPET&T, vordert gestaag. We zijn inmiddels zo ver dat het fundament gereed is. We kunnen organisaties, organisatieonderdelen, externe bronnen (zoals BRP, BAG en NHR), medewerkers en autorisaties vastleggen en raadplegen op een uitermate flexibele en gebruiksvriendelijke manier.

Ook de eerste BRP functionaliteiten zijn gereed. Denk hierbij aan het opvragen van persoonsgegevens, het plaatsen en verwijderen van indicaties en het kunnen verwerken van de vulberichten in de E-BRP (de opvolger van het GBA schaduwbestand). De volgende stap is het kunnen verwerken van de leveringsberichten (in GBA jargon: de spontane mutaties). Daarvoor wachten we echter nog op de koppelvlak specificaties van Operatie BRP. Naar verwachting worden die in de maand juli opgeleverd zodat we verwachten dat we u daar het een en ander van kunnen laten zien tijdens de Tribune bijeenkomst die Operatie BRP op 5 november zal organiseren.

De uitnodiging daarvoor zal u via Operatie BRP bereiken, en ook wij zullen u, later dit jaar, meer in detail laten weten wat u daar van ons mag verwachten.