• Homepage Compett

T&T werkt mee aan de Tribune van Operatie BRP op 5 november 2015

Op donderdag 5 november 2015 organiseert Operatie BRP in het Media Plaza in Utrecht een evenement rond de komst van de BRP. Alle afnemers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. De programmaorganisatie zal u op die dag informeren over de stand van zaken bij deze omvangrijke modernisering van de GBA. T&T heeft, net als vorig jaar, haar medewerking aan dit evenement toegezegd, en zal daar in een tweetal identieke sessies een presentatie verzorgen. Waar vorig jaar de nadruk lag op de verschillen tussen GBA en BRP, zal dit jaar vooral worden ingezoomd op het implementatietraject en de ondersteuning die T&T daarbij zal bieden. Ook zullen wij u in een korte demonstratie laten kennismaken met de volledig nieuwe BRP plug-in die momenteel wordt ontwikkeld.
Er zijn nog enkele tientallen plaatsen beschikbaar om één van de twee sessies bij te wonen. Als u daar belangstelling voor hebt kunt u zich aanmelden via de volgende link: http://www.tribuneoperatiebrp.nl/#nav1336=9225

Wij zullen onze presentatie laten opnemen en kort na 5 november op onze website publiceren. Mocht u dus op 5 november zijn verhinderd, dan kunt u daar ook achteraf nog kennis van nemen. De video’s zullen (net als die van onze presentaties tijdens de vorige Tribune) te vinden zijn op onze website achter de knoppen “COMPET&T” en “Video”.